Makin akullit dhe akullores

Makin akullit dhe akullores
Show:
Sort By:

Makin për akull HOSHIZAKI

Makin për prodhimin e akullit Prodhuesi: HOSHIZAKI Modeli: FM- 120EE Kapac..

0.00€

Ledomat për akull MANITOWOC

Ledomat makin për prodhimin e akullit. Prodhuesi: MANITOWOC Modeli: QD0212A ..

0.00€

Makin për akull KLARSTEIN

Makin për prodhimin e akullit. Prodhuesi: KLARSTEIN M..

0.00€

Makin për akull WASSAMAT

Makin për prodhimin e akullit. Prodhuesi: WASSAMAT Modeli: W 49 L-4 Kapaciteti: 5..

0.00€

Makin për akull ZIEGRA

Makin për prodhimin e akullit. Prodhuesi: ZIEGRA Modeli: ZBE 70-35 Kapaciteti: 35..

0.00€

Maqin e akullit IM 50

Maqin për prodhimin e akullit Prodhuesi: Automatic ice maker Modeli: IM 50 Kapacit..

0.00€

Aparat për akullore

Aparat për prodhimin e akullores Prodhuesi: Esko Eis Espresso Model: A 1S Dimensionet:..

0.00€

Maqin e akullit WASSAMAT

Maqin për prodhimin e akullit Prodhuesi: WESSAMAT Modeli: L 121 Kapaciteti: 100 kg..

0.00€

Maqin për akull WASSAMAT

Maqin për prodhimin e akullit Prodhuesi: WESSAMAT Modeli: W 120 Kapaciteti: 90kg/2..

0.00€

Maqin e akullit WESSAMAT

Maqin për prodhimin e akullit Prodhuesi: WESSAMAT Modeli: W 121 L Kapaciteti: 90 kg n&..

0.00€

Maqin e akullit MAJA

Maqin për prodhimin e akullit (forma rriska ) Prodhuesi: MAJA Modeli: SA 60 Kapaciteti..

0.00€

Aparat për akullore Carpigiani

Aparat për akullore me tri vrima dalje Prodhuesi: CARPIGIANI Model: TRE/A/P Dimensione..

0.00€