Aparat për qyfte Ø 10cm

Aparat për qyfte Ø 10cm

Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës

Dimenzioni: Ø10 cm

  • Shikime: 2949
  • Product Code: 100144
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: Aparat për qyfte dhe pleskavicë qofte maqin suxhuk sugjuk mish blum