Tavolin pune

Tavolin pune

Tavolin pune për mishtore Inox dhe plastik

Dimenzionet: 150 x 130 x 100 cm

  • Shikime: 5047
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 100323
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: tavolin tavolina pune