Shampon për furra dhe skara

Shampon për furra dhe skara

Shampon special për furra dhe grilla

LERAPUR BSG 140

Koncentracioni: 20 - 100 %

Temperatura e ujit: deri ne 60 °C

Koha e qendrimit: 5 - 10 min.

Sasia: 1L

Aplikim: Manual

Ju sugjerojm te perdorni dorza njerperdorimshe gjat perdorjes.

Pastrimit duhet te shperlahet mjeti me ujë të paster.

 

  • Shikime: 1707
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 112775
  • Availability: In Stock
  • 5.00€

Tags: shampon shampona detergjent maqina furra grilla rushtila friteza pastrim larje