Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëperdorimshe

Ngjyra: Bardh e Kaltër

Sasia: 100 copa

Info: Kjo kapele përdoret për shumë qellime, ndimon për të mbajtur koken të fresket.

Zakonisht është e përshtatshme për kuzhin, për industrin e mishit dhe në aktivitet farmaceutike si pjesë e një uniforme.

  • Shikime: 2143
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 108174
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: Kapele kapuq bardh kecele mbrojtse njeperdorimshe per njeher, HACCP