Setë thikash

Setë thikash

Thika për delekates me punime dore dhe doreua nga briri i Buffalo Americano

Prodhuesi: GIESSER

Dimenzionet: 30, 20, 17 cm

Sasia: 3 copa

 

  • Shikime: 2197
  • Brand: GIESSER
  • Product Code: 980345
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: thik thika brisk brisqi victorinox giesser dick f.dick