Lavaman me nje gropa

-18% Lavaman me nje gropa

Lavaman me nje gropa dhe vrimen per mbeturina Inox

Dimenzionet: 115 x 750 x 85 cm

  • Shikime: 80
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 2851912
  • Availability: In Stock
Nxito, kjo ofertë përfundon për:
  • 365.00€
  • 299.00€

Tags: lavaman lavamana enlarse