Kuter dhe Blurse KRÄMER & GREBE

Kuter dhe Blurse KRÄMER & GREBE

Kuter me 6 thika dhe blurse për mishë, qepë, peshkë etj...

Prodhuesi: KRÄMER & GREBE

Blurse: D/114

Kuteri: 45lit.

Konsumi i energjis: 380V / 50Hz

  • Shikime: 161
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 100245
  • Availability: In Stock
  • 4,500.00€

Tags: kuter kutera blurse maqin maqina makin makina me blu mish