Sharrë HOBART

Sharrë HOBART

Sharrë për prerjen e mishit të ngrir - C  dhe kockave (eshtrave)

Prodhuesi: HOBART

Modeli: MS 34 R

Dimenzionet: 170 x 77 x 74 cm

Dimenzionet e tehav: 2450 x 20 mm

Konsumi energjis: 380V / 50Hz / 1,5 kW

Me sistem frenimi sensor

Materiali: Inox

  • Shikime: 695
  • Product Code: 22111711
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: sharr sharra teh sharre teha dore