Makin për qyfte CRM

Makin për qyfte CRM

Makin për prodhimin e Qyftes, Pleskavicës, Qebapave në menyr automatike. Posedon dy traka e gjat 105cm dhe e shkurt 38cm dhe tri kallupe me dimenzione te ndryshme.

Prodhuesi: C.R.M

Modeli: PLANUS 2002

Viti prodhimit : 2015

Konsumi energjis: 400V / 50Hz / 0,55kW

Kapaciteti: 35lit.

Matriali: Inox 100%

  • Shikime: 206
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 811201903
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: makin makina maqin per për qyfte qebapa piskavica pleskavica hamburger mish crm