Sharrë BIZERBA

Sharrë BIZERBA

Sharrë për prerjen e mishit  dhe kockave (eshtrave)

Prodhuesi: BIZERBA

Modeli: FK 31

Dimenzionet: 160 x 75 x 75 cm

Dimenzionet e tehav:  x  mm

Konsumi energjis: 380V / 50Hz / 2,0 kW

Me sistem frenimi sensor

Materiali: Inox / Plastik

  • Shikime: 5700
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 2851904
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: sharra sharr freund efa kolbe bizerba efa sharrë per mish kolbe bizerba