Sharrë KOLBE

Sharrë KOLBE

Sharrë për prerjen e mishit të ngrir -15C  dhe kockave (eshtrave)

Prodhuesi: KOLBE

Modeli: K 330

Dimenzionet e tehav: 2490 x 16 mm

Konsumi energjis: 380V / 50Hz / 2,5 kW

Me sistem frenimi sensori

Materiali: Inox 100%

  • Shikime: 1241
  • Brand: KOLBE
  • Product Code: 985500
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: sharrë sharra sharr kolbe k330 k 300