Sharrë KOLBE

Sharrë KOLBE

Sharrë për prerjen e mishit të ngrir - C  dhe kockave (eshtrave)

Prodhuesi: KOLBE

Modeli: K 430

Dimenzionet: 197 x 102 x 96 cm

Dimenzionet e tehav: 2450 x 16 mm

Konsumi energjis: 380V / 50Hz / 2,5 kW

Me sistem frenimi sensori

Materiali: Inox 100%

  • Shikime: 4672
  • Brand: KOLBE
  • Product Code: 3051805
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: sharr sharra teh sharre teha dore sharë kolbe