Enëlarëse industriale MEIKO

Enëlarëse industriale MEIKO

Maqin industriale për larje e gotave dhe enve

Prodhuesi: M MEIKO

Modeli: FV 40

Dimenzionet: 85 x 60 x 60 cm

Konsumi energjis: 230-400V / 50Hz / 7-9kW

  • Shikime: 4320
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 13041707
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: Enëlarëse industriale meiko enlarse maqin per gota maqina