Enëlarëse industriale Meiko

Enëlarëse industriale Meiko

Maqin industriale për larje e gotave dhe enve

Prodhuesi: M MEIKO

Modeli: FV 28 G

Dimenzionet: 46 x 55 x 70 cm

Konsumi energjis: 230V / 50Hz / 3,0kW

  • Shikime: 2939
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 100292
  • Availability: Ne magazë
  • 0.00€

Tags: maqin per en enlarse maqina