Enëlarëse industriale MEIKO

Enëlarëse industriale MEIKO

Makin industriale për larje e gotave dhe enve.

Prodhuesi: M MEIKO

Modeli: FV 40.2

Dimenzionet: 85 x 60 x 60 cm

Konsumi energjis: 400V / 50Hz

  • Shikime: 2337
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 811201805
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€