Thika/Miskalla

Thika/Miskalla
Show:
Sort By:

Thikë për mish

Thikë për prerjen e kishit me delekates Prodhuesi: GIESSER Dimenzioni: 20cm Mater..

0.00€

Thikë për perime dhe fruta

Thikë për perime dhe fruta Prodhuesi: Giesser Gjatësia: 8cm Ngjyra: E zez&eu..

0.00€

Thikë për pizza

Thikë Inox e rrumbullaket për prerjen e pizzave, byrekav etj. ..

0.00€

Thikë për tul

Thikë për tul Prodhuesi: Dick Gjatësia: 18 cm Ngjyra: E kaltert ..

0.00€

Thikë për tul

Thikë për tul mushi Prodhuesi: GIESSER Gjatesia: 24 cm ..

0.00€

Thikë për tul

Thikë për tul Prodhuesi: Dick Gjatësia: 21 cm Ngjyra: E kaltert ..

0.00€

Thikë prerëse garnetta

Thikë prerëse garnetta dekoruese ..

0.00€

Thikë shpatë

Thikë shpatë Prodhuesi: Dick Gjatësia: 21cm Ngjyra: E kaltert ..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Dimenzionet: 30cm Made in Germany..

0.00€

Thika komplet 3 pjesë

Thika komplet 3 pjesë Prime Line Prodhusi: Giesser Gjatesia: 13, 13, 15cm Ngjyra: Zez&..

0.00€