Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/journal2/lib/Browser.php on line 37 Pastrim

Pastrim

Show:
Sort By:

Pishtoleta e ujit

Kjo Pishtoleta e ujiti është i përshtatshëm për shumë aplikime, duke p..

0.00€

Pomp për sperkatje

Pomp dore për sperkatje qe lidhet me gypin e ujit ..

0.00€

Shpakull profesionale Inox

Shpakull Inox për pastrim Dimenzionet: 12cm Made in Germany ..

0.00€

Shpuz Ako-Pads-Riesen

Ako-Pads-Riesen shpuz speciale Sasia: 6 copa ..

7.00€

Shpuz për pastrim

Shpuz për pastrim Dimensionet: 15 x 9 x 4 Sasia: 1 copë   ..

0.00€

Sprei për inox

Sprei për pastrim dhe shkelqimin inox tavolina, regalla, makina etj Made in: Germany ..

0.00€

Telë spirale rostfrei

Telë spirale rostfrei për pastrim   Sasia: 1 copë   ..

0.00€

Makin për tharje ELECTROLUX

Makin industriale për tharjen e rrobave Prodhuesi: ELECTROLUX MODELI: TT350 Kapaci..

0.00€