Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/journal2/lib/Browser.php on line 37 Pastrim

Pastrim

Show:
Sort By:

Dorëza S njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëpërdorimshe Dimenzioni: S (Small) Ngjyra: E bardhë Sas..

0.00€

Dorëza XL njëpërdorimshe

Dorëza Nitril e bardh njëpërdorimshe Dimenzioni: XL (extra large) Ngjyra: E bar..

0.00€

Fshis 40 cm

Fshis për dysheme Gjatesia: 40 cm Konsistenca: E butë Sasia: 1 copë ..

0.00€

Fshis 40 cm

Fshis për dysheme Gjatesia: 40 cm Ngjyra: E kaltër Konsistenca: E butë Sa..

0.00€

Fshis dhe kaci

Fshis dhe kaci me bisht Ngjyra: E kaltert Sasia: 1 Set ..

0.00€

Gomë për pastrimin e dritareve 35cm

Gomë për pastrimin e dritareve 35cm Gomë për pastrimin e dritareve   ..

0.00€

Kominoshe me kapele njëpërdorimshe

Kominoshe me kapele njëpërdorimshe Dimenzioni: XXL Ngjyra: E bardhë Sasia: 1..

0.00€

Lecka për gjoker

Leck për gjoker papuqe 50cm ..

0.00€

Lecka për gjoker

Leck për gjoker papuqe 50cm ..

0.00€

Lecka për gjoker

Leck për gjoker papuqe 50cm ..

0.00€

Lecka për pastrim

Lecka për pastrim Madhësia: 18 x 20 cm Sasia: 10 copa   ..

0.00€

Pallom për terjen e duarve

Pallom për terjen e duarve roll Sasia: 300 Metra Ngjyra: E bardh     ..

0.00€

Palloma për terjen e duarve

Palloma (letër) për terjen e duarve katrore Sasia: 250 flet Ngjyra: E hirit &..

0.00€

Pastruse për sallata

Makin për pastrim dhe terjen e sallatave në menyr manuele Prodhuesi: DYNAMIC E10 Kap..

0.00€